Zoektocht naar nieuwe voorzitter houdt aan

NEC heeft nog geen opvolger voor Vincent Paes gevonden.

In de zoektocht naar een opvolger voor de eind vorig jaar vertrokken Vincent Paes is NEC nog net zo ver als een week geleden. Een nieuwe voorzitter heeft zich nog niet aangediend bij de poorten van De Goffert. „Komt ook omdat het sportieve ge­deelte op dit moment voorop staat”, geeft algemeen directeur Jac­co Swart onomwonden aan waar de prioriteiten in De Goffert lig­gen. „Daar moeten we alles goed op de rit zien te krijgen. Vrijdag wacht FC Twente tenslotte al weer.”

De afgelopen week benutte de clubleiding om zo veel mogelijk op één lijn te komen met de inves­teerders, die ervoor moeten zor­gen dat Mario Been straks voor el­ke linie over een versterking kan beschikken. Swart: „Daar was alles op gericht en daarvoor hebben we de krachten ook weten te bunde­len. Rond de nieuwjaarsreceptie zijn er veel overleggen gevoerd. Je kunt wel zeggen dat we er full-ti­me bezig zijn geweest.”

Met beduidend meer financiële armslag dan pakweg een maand geleden ging Carlos Aalbers op stap, maar de technisch directeur, die gisteravond in het trainings­kamp in Doorwerth arriveerde, merkte dat meer clubs zich voor 31 januari – als de transfermarkt tot het eind van het seizoen op slot gaat – willen versterken. En uiteraard draait de geruchten­machine op volle toeren. Gisteren werden Feyenoord-verdediger Dwight Tiendalli en NAC-midden­velder Sander van Gessel toege­voegd aan het rijtje spelers waar NEC serieuze belangstelling voor zou hebben. „Ik reageer nergens op zolang er niets concreet is”, zei de technisch directeur van NEC nog maar eens. In Breda werd in alle toonaarden ontkend dat NAC bereid zou zijn om Van Gessel naar Nijmegen te laten vertrekken.

Bron: De Gelderlander 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan