Zaterdag verkoop laatste uitgave fanzine!

Zaterdag voor de wedstrijd tegen PSV gaat de laatste uitgave van fanzine De Trouwe Honden in de verkoop. Het wordt een afscheid met een lach en een traan. Voor deze 38e uitgave hebben we namelijk nog een laatste keer alles uit de kast getrokken.

Het fanzine dat zaterdag uitkomt is het dikste ooit (64 pagina’s!) en kent naast alle vaste rubrieken een uitgebreid interview met Dennis Gentenaar. Verder konden we het natuurlijk niet laten terug te blikken op ruim zes jaar fanzine. In het laatste nummer daarom een terugblik verhaal met een knipoog en diverse compilaties, o.a. uit interviews en In de media.

Alsof dat nog niet genoeg hebben we voor de gelegenheid tevens een extra uitgave geproduceerd in een poging te laten zien hoe een toekomstige DTH uitgave er uit zou kunnen hebben zien. We zijn daarbij uitgegaan van 2 extreme scenario’s, verwerkt in uitgave 39 en 40 van het fanzine en hebben die heel vernunftig, al zeggen we het zelf, in één boekje verwerkt. In feite drie uitgaven voor de prijs van één dus!

Benieuwd? Zorg dat je zaterdag even langs één van de verkopers loopt. Onze mannen zijn te vinden bij de rechterpoort, op het voorplein, de rotonde bij het monument, de Hazenkamppoort en in en bij de Eendracht.

De prijs, als altijd, is zelfs inclusief extra uitgave slechts één euro!


De twee scenario’s van de extra uitgave….lees er alles over zaterdag!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan