Youssef momenteel de beste linksback van de Eredivisie

Vandaag van de site van VI.nl

AZ, NEC en Ajax domineren Elftal van November

In de maand dat AZ met overtuiging de koppositie in de Eredivisie veroverde wekt het geen verwondering dat in het Eredivisie-elftal van de Maand Alkmaar de boventoon voert. NEC-back Youssef El-Akchaoui had de minste concurrentie.

De AZ-spelers Niklas Moisander, David Mendes da Silva (foto), Ari en Mounir El Hamdaoui zijn de beste op hun positie de afgelopen maand. Trainer Louis van Gaal liet NEC-collega Mario Been achter zich en is volgens de bezoekers van VI.nl de beste coach van de afgelopen maand. Demy de Zeeuw legde het centraal op het middenveld nét af tegen Lasse Schöne van NEC. De Oranje-international kwam 110 stemmen te kort.

El Hamdaoui prolongeerde zijn plek in het Elftal van de Maand. Datzelfde deed El-Akchaoui. Liefst 29.208 van de 39.766 stemmers (74%) is van mening dat er geen discussie mogelijk is over wie momenteel de beste linksback van de Eredivisie is.

Naast teamgenoten El-Akchaoui en Schöne is NEC-aanvoerder Peter Wisgerhof doorgedrongen tot de besten van november. Ook Ajax is goed vertegenwoordigd met drie spelers. De talenten Kenneth Vermeer, Gregory van der Wiel en aanvalsleider Luis Suárez werden overtuigend winnaar op hun positie.

Zie hier onder het elftal van de maand November.

 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan