Wisgerhof heeft een goed gevoel, Jonas twijfel

Vandaag op de site van Omroep Gelderland.

Wisgerhof: gevoel bij NEC heel goed

Peter Wisgerhof heeft alle vertrouwen in de play-offwedstrijden tegen Roda JC. "We beginnen weer op nul. We hebben de laatste twee dagen lekker scherp getraind en we zijn er klaar voor. Het gevoel bij NEC is heel goed. Deze play-offs zijn veel beter dan die van vorige jaren, dit is echt een bonus. Nog zes wedstrijden tot Europa." Omdat NEC op de laatste speeldag Roda nog passeren, beginnen de Nijmegenaren uit. "Dat is absoluut een voordeel", denkt de aanvoerder. "Dan kunnen we het zondag thuis afmaken."

Jonas Olsson twijfelgeval bij NEC

Jonas Olsson is het enige twijfelgeval bij NEC voor de eerste play-offwedstrijd donderdag uit tegen Roda JC. De Zweed viel tegen Vitesse uit met een bovenbeenblessure. Olsson traint inmiddels weer mee met de groep, maar de medische staf wil nog voorzichtig zijn met de centrumverdediger. Op Saidi Ntibazonkiza en Bart van Brakel na is de selectie verder volledig fit.

Vermoedelijke opstelling: Babos; Muslu, Pothuizen, Wisgerhof, El-Akchaoui; Sibum, Holman, Vadocz; Lens, Van Beukering, Bobson.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan