Wisgerhof: ‘Beker snelste weg naar Europees voetbal’

Op de site van Elf.

Wisgerhof: ‘Beker snelste weg naar Europees voetbal"

Peter Wisgerhof moest zich afgelopen weekend in het duel met PSV (1-0 winst) met een dik oog laten wisselen. Nadat hij eerder voor de enige treffer van de wedstrijd had gezorgd, ontving hij in de slotfase een klap van PSV-aanvaller Danko Lazovic.

"Tijdens de wedstrijd zag ik een zwarte balk en kon ik mijn oog niet goed openhouden. Nu gaat het weer helemaal goed. Ik ben weer fit", aldus Wisgerhof tegenover ELF Voetbal.

Wisgerhof gaat ervan uit dat er bij Lazovic geen opzet in het spel zat. "Ik heb de beelden nog niet teruggezien, maar op het moment dat het gebeurde had ik wel het gevoel dat het een ongelukje was. Hij hield me weliswaar af met zijn arm, maar had volgens mij niet de intentie om een klap uit te delen."

Hoewel hij weer fit is, weet Wisgerhof niet of hij dinsdag meespeelt in de bekerwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys. "Ik denk dat de trainer wel een aantal jongens rust gaat geven. Maar dat betekent niet dat we de tegenstander onderschatten. Rijnsburgse Boys speelt in de top van het amateurvoetbal, dus die jongens kunnen echt wel voetballen. Het belangrijkste is dat we scherp beginnen, zodat we de tegenstander niet de gelegenheid geven om in de wedstrijd te groeien. We moeten het duel snel beslissen, want de KNVB-beker is nog altijd de snelste weg naar Europees voetbal. Daar moeten we met z’n allen goed van doordrongen zijn."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan