“We kennen NEC vanwege Mario Been”

NEC neemt het donderdagavond in de UEFA Cup op tegen het Italiaanse Udinese. De Nijmegenaren hebben een goede kans om de volgende ronde van het Europese toernooi te bereiken, maar dan is een goed resultaat tegen het al geplaatste Udinese wenselijk. En dat is mogelijk als we Goal.com Italië mogen geloven.

"Udinese draait niet goed. Van de laatste zes duels in de Serie A hebben ze er liefst vijf verloren en één gelijk gespeeld."

Bovendien is er de kans dat Udinese met een B-ploeg start, meent Daniele Particari van Goal.com Italië. "Udinese neemt het dit weekend nog op tegen AC Milan en ze zijn al zeker van de volgende ronde."

NEC is in Italië een grote onbekende. "Wie we kennen? Mario Been, omdat hij bij Pisa heeft gespeeld. Spelers van NEC kennen we niet."

Desondanks verwacht Perticari dat NEC de bovenliggende partij zal zijn. "Udinese speelt erg slap momenteel, ik verwacht veel druk van NEC."

Hoe wordt er in Italië tegen dit duel aangekeken? "Niet met veel interesse, de fans wachten vooral op de Champions League-loting en de laatste speelronde van de Serie A voor de kerst."

Het duel vangt donderdagavond om 20.45 uur aan.


Ook wij moeten er donderdag vol voor gaan voor een goed resultaat!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan