Veel Duitsers gaan we in Boekarest niet tegenkomen

Zoals wellicht bekend speelt VfL Wolfsburg op dezelfde avond als NEC in Boekarest. De Duitsers gaan ook met een 1-0 voorsprong naar Roemenië, maar zullen die tegen Rapid moeten verdedigen.

Het lijkt wat veel, twee Uefa Cup wedstrijden op één avond, maar daar liggen ze in Boekarest niet wakker van. Helemaal omdat blijkt dat het wel meevalt met de invasie van supporters. Waren we bij NEC nog lichtelijk teleurgesteld over het feit dat de 750 kaarten niet binnen twee dagen de deur uitgingen, daar zijn ze in Wolfsburg dolblij met het aantal van liefst 100 fans dat meereist. De Jan Bluyssen van Wolfsburg, Michael Schrader, vond het zelfs de moeite waard de microfoon te pakken in de Volkswagen Arena voor de thuiswedstrijd tegen Rapid om de fans te bedanken: "Es ist super, dass so viele von euch mit nach Bukarest kommen werden."

Overigens gaan die 100 fans allemaal met de georganiseerde reis van de club. De reis begint pas vroeg in de ochtend op de wedstrijddag, met een busreis naar Berlijn, alwaar het vliegtuig naar Boekarest gepakt zal worden.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan