Van Dijk speelt nog niet tegen NEC

Van de site van Voetbalprimeur.

Van Dijk speelt nog niet tegen NEC

FC Utrecht zal de zware uitwedstrijd tegen NEC Nijmegen zonder aanvoerder Gregoor van Dijk afwerken. De middenvelder is nagenoeg hersteld van een operatie aan zijn buikwand, maar kan nog geen wedstrijd spelen.

De kapitein kon vrijdag wel pass- en trapoefeningen doen. Mogelijk is hij voor de winterstop nog inzetbaar, zo meldt de club uit de Domstad op zijn officiële website vrijdag.

Naast Van Dijk ontbreken ook Morten Skoubo en Mihai Nesu zondag in Nijmegen. De Deen heeft een hamstringblessure, terwijl Nesu is geschorst voor het competitieduel.

Assistent-trainer Ton du Chatinier gelooft desondanks in de kansen van Utrecht. "We weten dat we tegen een goede ploeg spelen. Een ploeg die in vorm is, maar bij ons loopt het ook niet slecht. Als wij met dezelfde instelling spelen als tegen Ajax, dan hebben we zeker kansen", tekent de rechterhand van trainer Willem van Hanegem aan.

"Elke fase in het seizoen is belangrijk, maar we moeten vlak voor de winterstop de aansluiting blijven houden bij de subtop."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan