Udinese boekt zege bij Spartak, Spurs vegen Din Zagreb

In onze Uefa Cup groep heeft Udinese de tweede zege in evenzoveel wedstrijden geboekt. In Moskou werd Spartak met 1-2 geklopt. Quagliarella opende in de 12e minuut de score, vijf minuten later stond het via Rodriguez al weer gelijk. Via een penalty een kwartier in de tweede helft was het opnieuw Quagliarella die Udinese de zege bezorgde. De club uit Udine beëindigde het duel overigesn met tien man, vier minuten voor tijd ontving Pasquale een rode kaart.

Deze uitslag lijkt niet ongunstig voor NEC. Spartak, dat de eerste speelronde vrij was, staat net als ons nog op nul punten en Udinese is mogelijk al geplaatst als het voor de laatste wedstrijd naar de Goffert komt.

In Londen maakte de Spurs vanavond korte metten met Dinamo Zagreb. Met een 4-0 zege toonde Tottenham aan weer helemaal boven jan te zijn na het aanstellen van Harry Redknapp. Dat belooft een hels karwei dus op 27 november.

De Spurs komen na een klein half uur op voorsprong als een voorzet voor Luka Modric (ex Dinamo) voor de voeten valt van Darren Bent die hard binnenschiet via de onderkant van de lat. Niet veel later verdubbelt diezelfde Bent de voorsprong na een mooie steekpass van Huddlestone. Diezelfde Huddlestone zorgt een kwatier na rust voor de beslissing met een fantastische volley uit ene corner van Bentley. Twintig minuten voor tijd is het opnieuw Huddlestone die de assist verzorgt, ditmaal voor de derde goal van Bent.

Daar waar Dinamo Zagreb op het veld nauwelijks van zich doet spreken, daar zorgen de fans wel voor vuurwerk. Aan het einde van de eerste helft hebben de stewards op White Hart Lane de grootste moeite alle aangestoken fakkels van de Bad Blue Boys te doven.