Transfer update + foto’s Pavlovic tijdens training

Nog vijf dagen voordat de competitie begint voor NEC. Thuis wordt de eerste wedstrijd gespeeld tegen de Graafschap. Wordt er nog iemand gekocht of gehuurd? Krijgt Pavlovic een contract? en met wie is NEC bezig of bezig geweest? In een gesprek met Mario Been vandaag na de training zijn wij het volgende te weten gekomen:

Ali Boussabon:
De 29 jarige Marokaan is in beeld geweest bij NEC. NEC heeft ook geprobeerd om deze speler aan te trekken maar dit bleek financieel niet haalbaar. De oud speler van: Ado Den Haag, FC Groningen, NAC, Utrecht, Feyenoord en Al-Wakrah, is afgelopen week door FC Utrecht gecontracteerd voor twee seizoenen.

Ali Boussabon tijdens zijn presentatie bij FC Utrecht

Dennis Rommedahl:
De volgende speler die Been graag toe had willen voegen aan zijn selectie is Dennis Rommedahl van Ajax. De oud speler van Lyngby BK, PSV, RKC Waalwijk, Charlton Athletic, heeft echter aangegeven liever bij Ajax te blijven. Rommedahl heeft samen met Kennedy Bakircioglu, Leonardo, George Ogararu te horen gekregen dat ze onder Marco van Basten niet op speelminuten moeten rekenen dit seizoen. Ondanks dat blijft Rommedahl liever in Amsterdam en zullen we hem niet in het rood-groen-zwart zien spelen.

Pavlovic:
De man waar heel Nijmegen al een paar dagen op zat te wachten was vandaag in actie te zien op de Eendracht. Na zijn flitsende start in de Gelderlander: "Ik wil de rest van mijn leven bij NEC spelen" waren wij wel heel benieuwd geworden naar deze speler. Tijdens de twee trainingen van vandaag heeft hij het niet onaardig gedaan. Been:"We zien nu deze jongen hier in actie en dat ging goed." Pavlovic vertrekt donderdag weer terug naar Servië om hoogstwaarschijnlijk alle papieren in orde te maken voor de overgang naar NEC. Het lijkt uitgesloten dat hij zaterdag tegen de Graafschap mee kan spelen. Er gaan een aantal dagen overheen voordat alle papierwerk in orde is. Voor foto’s van de training kijk onder aan de pagina.                                                             

Proefspeler nummer zoveel:
Mario Been wist ons ook te melden dat naar alle waarschijnlijkheid NEC morgen weer een proefspeler aan het werk zet. Been gaf aan dat het hier om een buitenspeler gaat. Het gerucht gaat dat het om een jonge jongen van Millwall zou gaan. Been ging echter niet in op namen en wij kunnen het gerucht dus ook niet bevestigen.

"De grote naam":
Als laatste wist Been ons nog te vertellen dat ze nog steeds bezig zijn met een grote naam. Ook hier ging Been niet in op namen. Toen onze verslagever de naam van Leonardo liet haalde Been nonchalant zijn schouders op en zei: "Dat zou kunnen, we zijn in ieder geval druk bezig. Ik had het liever ook anders gezien en de selectie nu al rond gehad maar we zitten hier nou eenmaal met een grote erfenis en daar moeten we rekening mee houden."

Er was ook nog goed nieuws te melden vandaag op de training. Rutger Worm en Patrick Pothuizen spelen beide vanavond mee met Jong NEC tegen Jong PSV. Beide spelers zijn dus op de goede weg terug van hun blessure. Opvallend was vandaag de gretigheid waarmee Tim Janssen aan het trainen was. Hij leek er voor de volle 100% voor te gaan en was bijzonder scherp met het afronden op de goal. A1 Keeper Jasper Cillisen liet vandaag op de training ook een goede indruk achter door een paar knappe reddingen te verrichten.

Nieuwe voorzitter:
Er werd druk heen en weer gelopen bij het stadion met spullen voor de presentatie van vanavond. Volgens verschillende bronnen wordt vanavond na de Bobo vergadering de nieuwe voorzitter bekend gemaakt. Word het Boekhoorn? Van Galen? De Poel? Gubbels? misschien trekt Jacco wel de stoute schoenen aan? Of gaat er toch iemand anders plaats nemen op de Gofferttroon? Vanavond weten we meer…

Als afsluiting van de training werden er tweetallen gemaakt en werd er afwerkvorm gedaan. Eerst werd er een lange pass gegeven die niet mocht stuiteren voordat de medespeler hem aangenomen had. Er werd daarna een voorzet gegeven vanaf de achterlijn. De speler die de pass had gegeven mocht daarna afronden op Babos of op Cillisen. Werd er gescoord werd er van plaats gewisseld. Het koppel wat na 15 minuten de minste doelpunten had moest voor de hele selectie een ijsje betalen. Na 15 minuten stond het koppel van Beukering en Otten samen met Boogaart en Fernandez nog op 0. Toen het laats genoemde koppel scoorde wilde van Beukering niet eens meer die moeite nemen om de gelijkmaker te maken. Ondanks het hartstochtelijk aanmoedigen van de selectie gooide van Beukering de handdoek in de ring. "Ik betaal dat klote ijs wel."


Beukering: "Ik geef je 1 tip, kom nooit terug van vakantie met overgewicht!"


Ken je die speler die in een week rondjes liep in Beijing en in Nijmegen?


Pavlovic: "Als ik does snap ik doe duim zo?" Been:"Yes"


Youssef: "Ik bedoelde die andere rechts…"


Mario en Ron bekeken Pavlovic aandachtig.


Mario tegen Ron: "Kijk, hij kan ook koppen!"


Net te laat om bij van Beukering de bal af te pakken.


Mario en Ron bekijken zijn pass van dichtbij.


Pavlovic deed fanatiek mee.


Het was druk voor een maandagmiddagtraining.


Zou Olsson de clausule zijn waardoor NEC nog onder het contract uit kan?


Youssef laat nog een trucje zien.


"Dus die met die blonde haren en dat bandje was Otten of was het Schöne of was zijn naam toch Boogaart?"


Als buitenspeler moet je toch wel laten zien dat je een voorzet kunt geven.


Onder toeziend oog van Fernandez doen we er nog een.


"En toen pakte ik die Niedzielan bij zijn nek en gaf ik hem zo een schop onder zijn hol! je bent gewaarschuwd…"


Janssen en Pavlovic waren een goede combinatie, Janssen schoot bijna alles raak.


Wisgerhof: "Als je dus verliest moet je van de trainer ijsjes kopen voor de hele selectie, leuk hé"

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan