Tottenham ontslaat Ramos en strikt Redknapp

Van de site van FCUpdate.

Tottenham ontslaat Ramos en strikt Redknapp

Tottenham Hotspur gaat verder met een nieuwe technische staf. Hoofdcoach Juande Ramos moet het veld ruimen en wordt per direct vervangen door Harry Redknapp. Naast de Spaanse coach moeten ook technisch directeur Damien Comolli en assistent-trainers Marcos Alvarez en Gus Poyet het veld ruimen.

Deze grote schoonmaak bij de Spurs is een gevolg van de dramatische start van het seizoen, die de ploeg doormaakt. Afgelopen zomer investeerde Tottenham bijna tachtig miljoen euro aan nieuwe spelers, in de hoop een gooi te kunnen doen naar het landskampioenschap. Maar uit de eerste acht wedstrijden pakte Tottenham slechts twee punten, waarmee het troosteloos laatste staat in de Premier League.

Ramos trad ruim een jaar geleden in dienst bij Tottenham, nadat hij in de seizoenen daarvoor met Sevilla tweemaal de UEFA Cup gewonnen had. De Spanjaard volgde Martin Jol op, die inmiddels een nieuwe baan gevonden heeft bij Hamburger SV.

Na Jol en Ramos wordt nu dus Harry Redknapp de volgende coach die mag proberen om Tottenham naar de top te brengen. Om de vader van oud-international Jamie Redknapp los te weken bij zijn huidige club Portsmouth, legde Tottenham een afkoopsom van ongeveer zes miljoen euro op tafel. Eerder was de 61-jarige Redknapp trainer van West Ham United, Bournemouth en Southampton.
Overigens wonnen de Spurs vandaag met 2-0 van Bolton.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan