Theo van Benthum: “Ik kon het veld nog optimaal maken”

Als echte NEC-supporter wil je natuurlijk alles weten over je eigen cluppie. Als er dan een nieuw grasveldje gelegd wordt ga je als Trouwe Hond natuurlijk zelf even aan het veld snuffelen.

Toevallig kwamen we Theo van Benthum tegen, we maakten gebruik van de situatie om even wat vraagjes te stellen.
Theo, was dit nieuwe veld nu echt nodig? “Het was voor mij geen probleem geweest om het veld weer optimaal te maken, maar dat was dan in maart-april geweest. Maar aangezien de jongens nog een aantal finales moeten spelen hebben ze er voor gekozen om het veld toch te vernieuwen. Op zich wel begrijpelijk.” 
Dit soort problemen hadden wij toch nooit in de oude Goffert? “Ondanks dat we in de oude Goffert een goed veld hadden, had ook dat veld wel eens problemen. Ook toen moest er wel eens met zand gestrooid worden. Kijk de oude video’s er maar eens op na!”
Vind je het goed als we het veld even nader gaan inspecteren? “Prima jongens, maar ik ga weer verder, jullie weten waar de uitgang is hè!” Bedankt Theo!

Eenmaal beneden gekomen komen we, fanatiek-supporter èn veldspecialist van NEC, Wim tegen.
Ha die Wim, gaat het allemaal goed komen? “Natuurlijk gaat het goed komen, het kost alleen wat tijd. Weet je het is niet normaal dat de scheidsrechter de wedstrijd NEC-Heerenveen heeft door laten gaan! Dankzij hem zitten wij nu met de gebakken peren. Het is net een hondenuitlaatveldje! Laten we hopen dat het vervangen helpt.”

Stukje kunstgras wat moet dat hier??? Wegwezen ermee!!


De hoekvlag!


Grasmanager Wim (rechts).

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.