SV trekt boetekleed aan

In een artikel op de eigen website verstrekt de Supportersvereniging nuttige informatie betreffende de Europese uitwedstrijden naar Zagreb en Moskou. De SV geeft aan supporters te zullen gaan bijstaan in de organisatie van de trips, waarbij met name het centraal aanvragen van een visum voor de reis naar Moskou een erg handig en gewaardeerd hulpmiddel zal blijken.

In het artikel geeft de SV ook aan een inschattingsfout te hebben gemaakt met het niet organiseren van een busreis naar Zagreb. Er wordt gesproken van een ‘leermoment’. Met name op deze site is fel van leer getrokken betreffende deze gemiste kans, waarin ook de club zelf erg nalatig is geweest trouwens. Afgaande op tekst in het artikel lijkt het er overigens op dat met name vanuit NEC de georganiseerde reizen zijn tegengehouden. Vraag is wel waarom de SV niet alsnog een busreis organiseert, het is nog ruim anderhalve week tot de wedstrijd. Hoe dan ook, het is goed dat ingezien is dat de SV tekort geschoten is en het is te prijzen dat er nu alsnog initiatieven worden ondernomen om zoveel supporters te steunen hun trips naar beide steden te maken!

Voor de volledigheid hieronder het gehele artikel dat ook onder deze link te vinden is:

De SV over Zagreb en Moskou

De afgelopen dagen is de Supportersvereniging overspoeld met vragen van supporters over hoe ze het best naar Zagreb en Moskou kunnen reizen en overnachten. Net zoals in Boekarest steken wij al onze energie hierin om zoveel mogelijk supporters deze uitwedstrijden te laten bezoeken. Toch gaat dit niet zonder slag of stoot.

Graag hadden wij georganiseerd vervoer aangeboden naar Zagreb. Hiervoor hadden wij al afrondende gesprekken met onze touringcar. Op de dag van de loting hoefden wij alleen nog maar de bestemming door te geven. Helaas leverde de loting Moskou en Zagreb op. Moskou is niet te reizen per touringcar. Voor Zagreb geldt dat wij op de informatie zijn afgegaan die NEC ons aan reikte. Ook hebben wij bij andere clubs geïnformeerd naar de veiligheid voor onze supporters in geval van busvervoer in Zagreb. Hieruit werd duidelijk dat aan busvervoer teveel risico kleven, waaraan wij onze supporters absoluut niet willen bloot stellen. Ook konden geen veiligheidgaranties worden afgegeven.

Een kleine week na de loting kan geconcludeerd worden dat wellicht te vroeg besloten is niet voor busvervoer te kiezen. Een leermoment voor de Supportersvereniging. Inmiddels hebben de meeste supporters al hun vervoer naar Zagreb geregeld, per vliegtuig, eigen vervoer of touringcar. De Supportersvereniging zal haar uiterste inspanningen verrichten om alle supporters bij te staan die hulp nodig hebben bij het boeken van hun reis. Denk hierbij aan het vinden van een geschikte verblijfsaccommodatie of ondersteuning bij het organiseren van een busreis. Daarnaast zal de Supportersvereniging ondersteuning bieden op de wedstrijddag ter plaatse. Net zoals in Boekarest zal de gratis SMS-alert weer ingesteld worden. Vele supporters waardeerden dit initiatief. Via een gratis SMS-bericht wordt je op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen. Opgeven via deze sms zal opnieuw moeten gebeuren. Dit kan via johan@svnec.nl.

Ook voor het verblijf in Moskou zijn de voorbereidingen in volle gang. De Supportersvereniging is voornemens om collectief (voor alle meereizende leden) de visa aan te vragen. Daarnaast hopen wij dinsdag of woensdag met meer informatie te kunnen komen over een geschikt hotel of hostel in Moskou.

Voor supporters die nu nog met prangende vragen zitten, hebben we aanstaande dinsdag een inloop georganiseerd. Van 20.15 tot 21.30 uur ben je welkom in het Supportershome in De Eendracht.

Bestuur Supportersvereniging NEC

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan