Reacties: NEC-NAC

Olsson: Het was vanavond onze avond

NEC had meerdere kandidaten voor de titel ‘man of the match’. Het werd verdediger en tweevoudig doelpuntenmaker Jonas Olsson.
"Het ging vanzelf", zegt de Zweed. "We hebben in de play-offs al wel beter gespeeld. Maar dit was onze dag. In de pers hoor je vaak dat, als wij goed spelen, onze tegenstander slecht was. We winnen met 6-0 van de nummer drie van dit seizoen. Dat is ongelofelijk."
Olsson zoekt superlatieven. "Brett Holman maakt een geweldige goal en dan laat Jeremain Lens het weer zien. Hij is geweldig. Zondag naar Breda. Daar willen deze briljante serie afronden."

Van der Linden schudt vele handen

Cees van der Linden wil na afloop tegen NAC best een interview geven. Hij heeft wel wat tijd nodig. Tientallen handen moet de oud speler en al jaren fysiotherpeut van NEC schudden. Hij vertrekt naar PSV. Hij krijgt een afscheidswoordje in een kolkende Goffert. "Dit is zo bijzonder daar kun je alleen van dromen. Dat die jongens zo”n partij neerzetten na die abnormale serie. genieten van de eerste tot de laatste minuut." "Dat woordje na afloop was heel apart. Dit blijft altijd bij me, ben NEC eeuwig dankbaar. Maar vanaf nu ga ik niet linksaf maar rechtdoor naar PSV."

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.