Reacties na NEC-FC Utrecht

Van Beukering: dit was mijn veld

Jhon van Beukering was met een doelpunt belangrijk in de gewonnen wedstrijd tegen FC Utrecht. "We begonnen slap vandaag, maar in de 2e helft hebben we echt gestreden. Natuurlijk ga ik voorop in die strijd", zegt Van Beukering. "Dit was echt een veld voor mij met al dat losse zand erop. Die 1-0 was natuurlijk heel belangrijk. De voorzet van Lens was heel goed". Van Beukering was de laatste weken geen basispeler vanwege zijn te hoge gewicht. "Dat gaat al veel beter. Vanmiddag ben ik weer een paar kilo’s kwijtgeraakt" lacht Van Beukering.

Klik hier voor de videobeelden van Omroep Gelderland. (Reactie Pothuizen)

Been: "Winnen is doping"

Mario Been, de trainer van NEC, was verguld met de overwinning op FC Utrecht met 2-0. "Winnen is doping", zei hij na de wedstrijd. "Winnen zegt meer dan 100.000 woorden van mij. Het was een raar weekje. Eerst een verdiend punt tegen Ajax, daarna een vette nederlaag bij Groningen. Mijn spelers hebben strijd geleverd. Wat er nog aan gras op het veld stond, hebben ze opgevreten."

John van Loen, de assistent van Willem van Hanegem, beklaagde zich over de slechte kwaliteit van het veld in De Goffert. "We wisten dat het een leuke middag ging worden. We combineerden toch niet gek, maar toen we achter kwamen en wij de 2 meter 50 lange Giuseppe Rossini inzetten, verzuimde iedereen hem door de lucht aan te spelen."

Bron: FCupdate.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.