Reacties na NEC-FC Twente

"Ik was niet bang voor die 2-2"

Klik hier voor Pothuizen, Jansen en een kale Belg voor de camera.

Bron: Voetbalprimeur.nl

De persconferentie

Mocht je er nog interesse in hebben klik dan hier.

Bron: RTL 4

Haverkort baalt van beslissing

Scheidsrechter Ben Haverkort erkende vrijdagavond dat hij een fout had gemaakt, door NEC bij een 2-1 stand geen strafschop te geven. "Ik vind dit verschrikkelijk en ik slaap hier vannacht niet van", aldus de scheidsrechter. Hij zei zijn fout temeer te betreuren omdat het daarna 2-2 werd en NEC in een moeilijke situatie zit. De Nijmeegse ploeg staat op de ranglijst in de buurt van de degradatiestreep. ‘Slachtoffer’ Tim Janssen kende geen twijfels. "Ik ging door en werd duidelijk gehaakt, ongelooflijk dat ik geen penalty kreeg", zei de spits.

Boze Been is trots op zijn ploeg

Trainer Mario Been van NEC moest in de tumultueuze slotfase tegen Twente naar de tribune. Hij liep na de 2-2 het veld in. "Het hoort niet wat ik deed, maar het was pure emotie. Ik vond het zo overduidelijk dat dit een strafschop was, dat ik me ermee ging bemoeien. Dan trek je altijd aan het kortste eind", zegt de trainer. Been was trots op zijn jonge groep. "Ik moet het team een compliment maken over hoe het gestreden heeft. Het was niet altijd vlekkeloos, maar in de tweede helft waren we misschien wel beter dan Twente."

NEC’ers laken gedrag Huysegems

Na de 2-2 van Twente wilde Stein Huysegems de bal snel weer meenemen naar de middenstip. Maar NEC-doelman Gabor Babos verhinderde dat. De Hongaar raakte de Twente-aanvaller daarbij enkele malen flink, waardoor Huysegems op de grond terecht kwam. Voor de camera van RTL-7 deed de Belg vervolgens nadrukkelijk zijn beklag over Babos, wat hem daarna op niet mis te verstane wijze werd verweten door enkele NEC’ers, onder wie Carlos Aalbers. "Vind je het leuk om een collega zo te naaien?" Waarop Huysegems de NEC’ers nadrukkelijk provoceerde en zelfs ‘uitnodigde’ mee naar buiten te gaan.

Bron: Omroep Gelderland

Been Kwaad

"Als je dit niet ziet hoor je niet op de velden thuis. Ik vind dat deze man twee maanden niet mag fluiten. Hij zal wel weer zijn excuus aanbieden. Maar daar hebben we niks aan. En of ik straks met hem een biertje ga drinken? Nee, dat zeker niet", aldus een woedende Mario Been.

Bron: FCupdate.nl 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan