Nijhuis uit en Braamhaar thuis

Vandaag maakte de KNVB de aanstellingen van de scheidsrechters voor de play off eerste ronde bekend. Bas Nijhuis fluit de wedstrijd op Hemelvaartsdag in Kerkrade. Collega Braamhaar neemt de honneurs waar in de return zondag in de Goffert.

Basje Nijhuis zag dit seizoen twee verschillende NEC’s in actie. Eind april verloor de equipe van Mario Been nog kansloos in Groningen, om anderhalve maand vrolijk te winnen in de Kuip. Vorig seizoen floot Nijhuis de competitie versie van Roda-NEC, de wedstrijd die door een poeier van toen nog Roda-man Sibum werd beslist.

De voortekenen wat betreft Eric Braamhaar zijn allerminst goed. De man kwam dit seizoen twee keer naar de Goffert en twee keer gingen we met een grote kater naar huis. Zwolle versperde onze weg naar verder bekersucces in januari en Excelsior bleek, achteraf, een merkwaardige onderbreking van een fantastische reeks.

Nijhuis wordt donderdag bijgestaan door assistent-scheidsrechters Droste en Van de Ven en vierde official Janssen. De Limburgers hebben, gezien de drukte bij de 1 mei festiviteiten (je weet wel, al die Duitsers en Belgen die het pittoreske Kerkrade bezoeken) de KNVB verzocht een verplichte buscombi in te richten voor de vier heren.

Braamhaar wordt zondag bijgestaan door assistent-scheidsrechters Brink en Lobbert en vierde official Winter.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan