NEC helpt Legio Noviomagum

Eindelijk, na lang zoeken, heeft Legio Noviomagum de ruimte waar ze al zolang naar opzoek is. Hulp kwam niet van supporters, maar van het bestuur van onze eigen club. Na lang zoeken heeft Jan Blyussen een ruimte gevonden voor deze jongens. Maar dat is nog niet alles.

Een andere wens die de mannen van Legio hadden was het voorzien van de bovenste muur van de Goffert van graffiti. Ook dit gaat waarschijnlijk door. Ook hier heeft Jan Bluyssen met een gesprek (met de gemeente en Rob Arts van graffiti.nl) het zo kunnen regelen dat de gemeente dit project gaat subsidiëren. Rob Arts zal dit project naar alle waarschijnlijk met de creatieve probleemjeugd van Nijmegen oppakken.

Zo sla je natuurlijk twee vliegen in één klap. Zo is NEC maatschappelijk betrokken goed bezig en wij hebben er weer een mooie muur bij! Wat erop komt te staan is nog niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk zal het in de trant van “NEC, DE TROTS VAN GELDERLAND” zijn. Het voostel van NEC om er “Wij staan voor NEC” neer te zetten werd door Legio Noviomagum resoluut afgewezen. Ook deze gedachten steunen wij, deze slogan is geen slogan die zich reeds gevestigd heeft. Als het aan ons ligt zal dit ook nooit gebeuren. Dit graffitiproject gaat waarschijnlijk in de zomer plaats vinden. Een complimentje naar het bestuur van NEC is hier wel op z’n plaats dachten wij zo!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.