NEC heeft optie Pavlovic en Troisi + Filmpjes Troisi

Mario Been heeft vandaag in Overasselt aangegeven dat NEC een optie heeft op de 22 jarige Serviër Predrag Pavlovic van FK Napredak Kruševac. Deze aanvallende speler voor de rechterflank, die ook rechtsback kan spelen, werd al eerder genoemd als mogelijke aanwinst op deze site.

Ook liet Been los dat NEC een optie heeft op een Australiër, welke dit is wilde hij niet zeggen. (James Troisi)  Been: "Als je op de Olympische Spelen actief bent kun je dan voetballen of niet? Dat zijn voor NEC spelers die heel goed kunnen voetballen en haalbaar zijn voor ons."

Been gaf ook aan bang te zijn om onze beste speler kwijt te raken (Vadòcz). Volgens de oefenmeester heeft Lens laten weten aankomend seizoen sowieso te willen spelen. Been: "Ik heb Lens nog niet opgegeven, ik heb nog wekelijks contact met hem en hij heeft aangegeven dat ik een plaats vrij moet houden in Nijmegen als hij bij AZ niet aan spelen toekomt." Ook Leonardo is nog niet volledig buiten beeld geraakt bij Been. "Leonardo is een jongen die persé wilt spelen en niet ergens op de bank wilt zitten ook al kan hij meer verdienen. Van Basten heeft nog niet aangegeven of Leonardo definitief buiten de selectie valt. Leonardo wil op deze beslissing wachten om vervolgens verder te kijken."

Het worden dus nog 23 spannende dagen voordat de transferdeadline er is.


James Troisi Today Tonight Report


Football Stars Of Tomorrow – James Troisi


Binnenkort te bewonderen in de Goffert?


Pavlovic Predrag toekomstig speler van NEC?


Pavlovic Predrag geen onbekende in de Goffert.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan