Nalbantoglu kan naar Turkije + update

Muslu Nalbantoglu is niet tevreden met de manier waarop NEC is omgegaan met zijn aflopende contract. De 24-jarige rechtsachter twijfelt daarom of hij nog wel langer bij de ploeg van Mario Been wil blijven. "NEC had me beloofd mij eind januari een aanbieding te doen. Ik heb lange tijd niets gehoord, totdat ik twee weken geleden een voorstel kreeg mijn contract met twee seizoenen te verlengen" Een langer verblijf bij NEC is niet de enige optie die de verdediger heeft. "NEC heeft me geen slechte aanbieding gedaan, maar het is niet de enige optie. Ook vanuit Turkije is er interesse, dus ik weet nog niet wat ik ga doen. Binnenkort ga ik opnieuw met NEC om de tafel.

Bron: Voetbalprimeur

Update

Het echte verhaal rond Muslu Nalbantoglu

De laatste dagen is een aantal publicaties verschenen over Muslu Nalbantoglu en de status van zijn contractonderhandelingen bij N.E.C. Deze publicaties bevatten onwaarheden, vandaar dat de rechtsback van N.E.C. graag zijn eigen verhaal vertelt.

‘Ik ben echt ontstemd over de berichtgeving over mijn situatie in Voetbal International. Het wordt door allerlei voetbalsites overgenomen en dat schept echt een verkeerd beeld. Inmiddels heeft VI excuses aangeboden en aangegeven dat er een eigen interpretatie is gegeven aan zaken die weer uit andere media zijn overgenomen zonder dat ik hen zelf gesproken heb!

Maar goed, nu dus het echte verhaal: Ik heb eind januari voor het eerst met N.E.C. gesproken over mijn contract. Door omstandigheden was dit niet aan het begin maar aan het einde van de maand. Het is absoluut niet waar dat ik ontstemd zou zijn over mijn werkgever. Ik heb het juist heel erg naar mijn zin bij N.E.C. Op dit moment weet ik alleen niet of mijn toekomst ook hier ligt. Het klopt dat er concrete interesse is vanuit Turkije. Het is dus nu aan mij om de plussen en minnen tegenover elkaar te gaan zetten en een goede beslissing te nemen. Met N.E.C. is in elk geval afgesproken dat er eind maart duidelijkheid moet zijn.

Ik ben blij met die deadline van eind maart aangezien ik me het liefst louter en alleen met de wedstrijden bezighoud en me zo min mogelijk bezig wil houden met de ‘randzaken’. Alle finales die er nu nog aankomen zijn zo ontzettend belangrijk voor ons want N.E.C. moet in de Eredivisie blijven en dat is waar ik me nu voor de volle 100% op wil richten!’

Bron: NEC Nijmegen.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.