Matig NEC wint weer: 0-3

NEC heeft vanavond weer gewonnen, deze keer moest de Rhenense selectie er aan geloven. Na 90 minuten spelen stond de 0-3 eindstand op het bord. Doelpuntenmaker: Tim Janssen, Joël Tshibamba en Jhon van Beukering. Vanaf 19:00 uur deden wij weer live verslag vanuit Rhenen, het verslag is hieronder terug te vinden.

Tim Janssen was vanavond wederom trefzeker!

Om 19:00 uur trapt NEC in Achterberg, Rhenen af tegen de Rhenense Selectie (bestaande uit spelers van: VVA’71 Achterberg, VV Oranje-Wit, VV Musketiers en SV Candia’66). Deze wedstrijd staat in het teken van het kader ‘750 jaar Rhenen’ en uiteraard is er weer een DTH-verslaggever ter plaatse om de thuisblijvers op de hoogte te houden. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark De Meent in Achterberg.

Opstelling van NEC (1e helft): Baart, Burgzorg, Wisgerhof, Otten, Brock, vd Boogaart, Sibum, Goderie, Janssen, Tshibamba en Black.

2e minuut: Kopkans voor Tshibamba, na voorzet van Goderie. Maar keeper van Rhenense Selectie pakt de inzet.

16e minuut: NEC is wel aan het drukken, wat kansjes gekregen maar de brilstand staat nog steeds op het scorebord. NEC speelt dus (zie de opstelling hierboven) onderhand met Jong NEC. Rechtsback Mitchell Burgzorg, linksback Joey Brock, middenvelder Sebastiaan Goderie en aanvaller Jean Black zijn allemaal basisklanten van Jong NEC.

22e minuut: Grootste kans van de wedstrijd, maar dan aan de andere kant. Vrije kopkans voor de Rhenense selectie kopt op de paal zonder een NEC-verdediger in de buurt.

30e minuut: Vizier staat voorin niet op scherp, Tshibamba heeft twee kansen gemist, vd Boogaart kopte naast en schot van Otten zojuist net naast.

34e minuut: 0-1 voor NEC! Doelpuntenmaker nummer 19 van NEC: Tim Janssen! Gelijk daarna bijna de 0-2 van Tshibamba. Cruciale voorsprong van NEC, tien minuten voor de rust wordt er dus een gevoelige tik uitgedeelt aan de Rhenense amateurs! 😉

38e minuut: Basje Sibum wordt onderuit geschopt in de zestien en Tshibamba schiet de penalty linksonder de hoek voor de 0-2.

40e minuut: Tshibamba kopt de 0-3 binnen maar deze wordt onterecht afgekeurd, tussenstand blijft 0-2. De Rhenense selectie is nu uitgespeeld en komt de middenlijn niet meer over. Het zal onze DTH-verslaggever verbazen als we hier onze ongeslagen status kwijtraken.

45e minuut: Na nog wat kleine kansjes van NEC gaan we met een 0-2 voorsprong de rust in!

Opstelling van NEC (2e helft): Cillessen, Dani, Klare, Olsson, Brock, Davids, Kivuvu, Sibum, Carmelia, van Beukering en Saidi.

57e minuut: Pas één kansje van NEC te noteren in de 2e helft, schot van Jhon van Beukering wordt gekeerd door de keeper.

68e minuut: Veel gebrei, maar weinig kansen en voorzetten van de zijkanten (van Saidi en Carmelia) komen niet voor het doel of geven gewoon geen voorzet. Bedroevend slechte 2e helft tot nog toe. Tussenstand dus nog steeds 0-2.

82e minuut: De wedstrijd gaat als een nachtkaars uit op Sportpark De Meent, er gebeurd echt niks meer. Zojuist pas de 3e kans van de 2e helft, schot van Kivuvu van afstand zeilt naast de kruising langs.

84e minuut: Weer een strafschop voor NEC, Brock werd onderuit gehaald en van Beukering schiet de strafschop linksonderin binnen voor de 0-3! De wedstrijd lijkt beslist…

90e minuut: Het laatste fluitsignaal heeft geklonken, na een matige 1e helft en een slechte 2e helft wint NEC met 0-3 in Achterberg. De ongeslagen duurt dus nog steeds voort, maar dat is het ook enige positieve wat we uit Achterberg kunnen melden!