Mario laat ons een liedje zingen…

Wanneer je als coach bij het betreden van het speelveld applaus krijgt van je eigen publiek, doe je het goed schrijft ADsportwereld.nl.

En scanderen de supporters tijdens de wedstrijd herhaaldelijk je naam, dan doe je het zelfs uitstekend. Maar als ze ook nog uit volle borst je bekendste uitspraak zingen kun je absoluut niet meer stuk.

Het overkwam NEC-coach Mario Been afgelopen zaterdag bij de wedstrijd tegen De Graafschap. "Alles komt goed! Alles komt goed, olé olé!" galmde het vanaf de East-Side en de Hazenkamptribune, nadat Rutger Worm zijn ploeg na een wat moeizaam begin op een 1-0 voorsprong had gezet.

"Alles komt goed." Met die drie woorden probeerde Don Mario afgelopen winter bezorgde NEC-fans keer op keer gerust te stellen. Hun bezorgdheid was trouwens niet ongefundeerd: de club leek langzaam maar zeker in de degradatiezone te belanden – een spookbeeld dat Nijmegen al jaren niet meer had aangedaan.

En Mario kreeg gelijk. Het kwam goed en hóe: sinds half februari heeft NEC geen wedstrijd meer verloren. Sterker nog, als alleen de tweede competitiehelft van het afgelopen seizoen had geteld, waren de Nijmegenaren zomaar landskampioen geworden.

Ook tijdens de voorbereiding op de nieuwe competitie en nu dus tegen de Superboeren uit Doetinchem behield NEC zijn ongeslagen status. Natuurlijk, er zal ooit een eind aan deze mooie reeks komen, maar zolang het goed gaat gaat het goed en kunnen Mario Been en zijn spelers in De Goffert nog van een ánder uniek supporterslied genieten:

Iedereen verliest behalve wij / Iedereen verliest behalve wij / Iedereen verliest, iedereen verliest, iedereen verliest behalve wij!


Mario Been tijdens de huldiging waar hij zijn bekendste uitspraak zingt…

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan