Manucharyan toch naar NEC? +update

Ieder jaar hetzelfde en ook dit jaar worden we weer moe van alle transfergeruchten. Waarschijnlijk zal het ook dit seizoen weer op het laatste moment aankomen..de nieuwe spelers duiken in de Goffert pas op als het spannend wordt. FCUpdate meldt vandaag dat NEC nog steeds geïnteresseerd is in Manucharyan en Leonardo.

Volgens Carlos zou NEC geen interesse hebben in Manucharyan (Bron Forzanec.nl) maar in hoeverre moet je Carlos geloven? Spelers halen is een waar spel geworden waar veel geduld, sluwheid en geld bij komt kijken. Uiteraard geeft ook Ajax niet thuis inzake de interesse van NEC. Ajaxshowtime weet zelfs al te melden dat Manucharyan voor 1 jaar verhuurd wordt aan NEC.

Zo weet RTV Noord-Holland te melden dat NEC wel degelijk interesse heeft in Manucharyan en de beste man ook graag wilt kopen. De kleine Braziliaan Leonardo twijfelt nog omdat hij hoopt een kans te krijgen bij Marco van Basten, aldus RTV Noord Holland. We zien het wel … maar waar rook is, is vuur!

Update: volgens het doorgaans betrouwbare Omroep Gelderland is de deal met Ajax betreffende Manucharyan vrijwel rond. Volgens de provinciale nieuwszender zal de 21-jarige Armeniër gehuurd worden.


Carlos in een eerder gevecht met Ajax

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.