Leonardo naar NEC?

De Voetbalcourant komt vandaag met het onderstaande bericht.

Leonardo: "Ajax liet mij niet naar NEC of FC Utrecht gaan"

Eredivisie – Leonardo Vitor Santiago, kortweg Leonardo, vertrekt mogelijk na dit seizoen alweer bij Ajax. De aanvaller werd vorige jaar tijdens de winterstop overgenomen van NAC Breda, maar vanwege een zware knieblessure kreeg hij nog maar weinig speeltijd in Amsterdam. Leonardo keerde voor de start van de tweede seizoenshelft, dit jaar, terug van zijn blessure maar trainer Adrie Koster doet maar nauwelijks een beroep op de linkspoot.

Leonardo denkt daarom aan een vertrek, ondanks dat Marco van Basten volgend seizoen aan het roer staat bij Ajax. "Ik wil weten waar ik aan toe ben. De onzekerheid maakt me gek", stelt hij in Sportweek. "Het lijkt me prachtig om met Van Basten te werken, maar dan moet ik wel aan spelen toekomen. Dit seizoen heeft me te weinig gebracht."

In de afgelopen winterstop klopten FC Utrecht en NEC bij Ajax aan voor de Braziliaan, maar Ajax wenste hem niet te laten gaan. "Jammer dat Ajax me afgelopen winterstop niet aan een van de twee geïnteresseerde Nederlandse clubs heeft verhuurd. Dan was ik nu verder geweest. Komend seizoen wordt bepalend voor mijn carrière." Volgens Sportweek zou NEC in de zomer opnieuw een poging willen wagen om Leonardo in te lijven.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan