Lens vindt het raar en is verbaasd

Jeremain Lens vindt het ‘raar’ dat Louis van Gaal zijn beslissing om na dit seizoen op te stappen als trainer van AZ, heroverweegt. "Zijn eigen gevoel zegt dat hij de groep niet meer op de rails krijgt. Door nu in te gaan op de wens van de spelersgroep om voorlopig aan te blijven, volgt hij dus eigenlijk zijn eigen gevoel niet", zegt de aanvaller, die dit seizoen door AZ verhuurd is aan NEC, tegen FCUpdate.nl.

Lens heeft de soap bij AZ van een afstand gevolgd. "Eigenlijk weet ik net zo veel als jullie, ik heb de berichtgeving via internet gevolgd. Ik heb alleen nog wel vrijdagmiddag een speler van AZ gesproken en die heeft me gezegd dat Van Gaal inderdaad tegen de selectie zei dat hij er mee ging stoppen", vertelt de spits.

"Of ik het jammer zou vinden als Van Gaal weg zou gaan bij AZ? Nou ja, hij heeft me vorig seizoen wel veel kansen gegeven in het eerste elftal. Maar ik weet nog helemaal niet of ik in de zomer wel terugkeer naar AZ, ik heb nog helemaal niets van ze gehoord. Dat verbaast me wel een beetje, om eerlijk te zijn. Maar ik weet niet of ik terug wil, misschien ga ik wel iets heel anders doen. Ik heb het bij NEC ook prima naar mijn zin, bijvoorbeeld. Het maakt me niet zo veel uit. Tot het eind van dit seizoen richt ik me op NEC, daarna zie ik wel wat er in de zomer allemaal gaat gebeuren."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.