Kaartverkoop Spartak uit begint vanavond + update

Het blijft waarschijnlijk een eeuwigdurende discussie. De supporters verwijten NEC dat de club er niet genoeg aan doet om het bezoeken van uitwedstrijden te stimuleren, NEC beweert dat het juist het beste voor heeft met de fans. De waarheid zal wel in het midden liggen, maar feit is wel dat de communicatie van de club rond de uitwedstrijden op zijn zachts gezegd slordig is. We hebben al eerder bericht over een reeks fouten in de prijsstelling waardoor de trouwe fans een aantal keer naar de Goffert konden om teveel betaalde bedragen retour te krijgen en ook de gretigheid waarmee Swart met verplichte combi’s dreigt na de ongeregeldheden van afgelopen zondag doet weinig goeds vermoeden.

De fans die naar Moskou af willen reizen hebben gemerkt dat het niet eenvoudig is deze trip te organiseren. Een vlucht boeken lukt na een beetje zoeken nog wel, een betaalbaar hotel is al een stuk lastiger en dat visum is gewoon echt lastig. Of je betaalt veel te veel via NEC of je moet veel zelf uitzoeken, invullen en regelen. Het enige dat echt eenvoudig zou moeten en kunnen zijn is het kaartje voor de wedstrijd. Maar hoe verkrijg je dat eigenlijk?

Tussen alle kaartverkoop berichten op de officiële site is niks te vinden. Verstopt in een bericht over de visumaanvraag van een paar weken terug vinden we uiteindelijk de volgende informatie:
"De kaartverkoop zal vanaf woensdag 5 november starten. Op deze dag zal een speciale verkoopavond plaatsvindt tot 20.00 uur. De kaartverkoop zal lopen tot aan 21 november. De kaartprijs is € 15,00. Verdere informatie met betrekking tot de verkoop volgt later."

Het lijkt er dus op de kaartverkoop vanavond van start gaat, al is niemand duidelijk hoe laat precies. En wat zijn de mogelijkheden om bijvoorbeeld voor of na de wedstrijd tegen PSV een kaart aan te schaffen? En wat dient er allemaal meegenomen te worden? Normaal gesproken dient er namelijk een scala aan legitimatiebewijzen en uit, club, seizoencards overlegd te worden. Dat roept trouwens de vraag op, waarom is het eigenlijk niet mogelijk om, zoals bij Sparta uit wel kon, je kaartje gewoon via internet te bestellen? De meeste supporters werken overdag, anderen wonen niet in (de buurt van) Nijmegen en dan is het een hele toer om naar het stadion te komen.

Waarom moet het altijd zo moeilijk?

Update:
een paar uur voordat de verkoop begint is de informatie bekend gemaakt op de officiële site, onder deze link. Verkoop begint vandaag om zes uur, de in Rusland volstrekt onbekende uitkaart is wederom verplicht en om het schoolreisje compleet te maken mag je je vlucht- en hotelgegevens ook inleveren (niet verplicht)! Alleen op die manier kunnen de autoriteiten ondersteuning bieden en dat is echt de enige reden dat ze die gegevens willen hebben. Echt waar!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan