Holman definitief naar AZ en Sahar komt niet

Vanuit andere media bereiken ons vandaag twee mindere berichten. Holman lijkt vertrokken en we grijpen ook naast Chelsea’s grote talent Sahar. Het eerste nieuwsbericht komt niet als een al te grote verrassing, de tweede (helaas) wel.

Transfer Holman naar AZ is rond

De transfer van Brett Holman van NEC naar AZ is afgerond. Alleen een medische keuring kan nog roet in het eten gooien. De 24-jarige Australiër bereikte ruim een week geleden al een akkoord met AZ. Nu zijn de Alkmaarders dus ook rond met NEC. In het verleden speelde Holman voor SC Excelsior, in 2006 vertrok hij naar Nijmegen. (bron: Elf)

Sahar kiest toch voor Portsmouth

Ben Sahar komt toch niet naar NEC. De jonge aanvaller(18) uit Israël kiest na ampel beraad voor Portsmouth. De Engelse club huurt de talentvolle aanvaller van Chelsea voor een half jaar. Bij NEC kon hij een jaar blijven. In een Israëlische krant geeft de moeder van Sahar aan dat hij liever naar NEC was gegaan en ook al rond was. Maar NEC kreeg de financiële voorwaarden met de Engelse voetbalbond niet snel genoeg rond. Daarop zegde Sahar de oefentrip van NEC naar Bonaire af. Hij gaf aan dan toch voor Portsmouth te kiezen. Sahar zou hèt talent van Israël zijn. (bron: Omroep Gelderland)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.