Het weer in Zagreb

Dinsdag 21 oktober

Een bewolkte en benauwde dag. Het wordt die dag 21 graden. Een mooie dag om Zagreb alvast een beetje te gaan verkennen. In de avonduren kun je mooi op zoek gaan naar Kroatische dames. Deze schijnen nog mooier te zijn dan in Boekarest.

Woensdag 22 oktober

Een half bewolkte dag. Een graadje warmer dan de dinsdag. Veel supporters zullen vandaag in Zagreb aankomen en bezit nemen van de cafés in het centrum van Zagreb. Geniet er maar van want de zon zal de rest van de week niet meer te zien zijn.

Donderdag 23 oktober

Een bewolkte dag. Het zal vandaag maar 13 graden worden. Neem je regenjas maar mee want er is 30% kans op regen. Zoals gewoonlijk zullen we ook in Zagreb wel een café vinden waar het binnen gezellig vertoeven is. Aangezien we niet overdekt staan in het stadion is een extra onderbroek ook niet overbodig want met een beetje pech zijn we drijfnat aan het eind van de wedstrijd. We zullen dus moeten blijven zingen om het warm te houden.

Vrijdag 24 oktober

De dag na de overwinning is het bewolkt maar droog in Zagreb. Het zal vandaag wederom 13 graden zijn. We genieten nog even na en rijden/vliegen snel weer terug naar Nijmegen. In tegenstelling tot Boekarest vinden we het jammer dat we moeten vertrekken.

Wil je up-to-date blijven over het weer in Zagreb klik dan hier.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan