Goffert volgend jaar waarschijnlijk elke wedstrijd vol

Zoals de officiële site vandaag meldt gaat het goed met de verkoop van seizoenkaarten. Het lijkt er sterk op dat het stadion volgend seizoen elke wedstrijd uitverkocht zal raken en da’s goed nieuws natuurlijk. Voor de mensen die nog twijfelen is het advies dan ook om zo snel mogelijk een aanvraag in te dienen zodat alsnog één van de laatste plekken ingenomen kan worden. Wie het eerst komt, die het eerst maalt, zo het devies van NEC.

Het succes is natuurlijk niet in de laatste plaats te danken aan de geweldige resultaten in de tweede seizoenshelft van afgelopen seizoen. Naast de succesvolle campagne naar Europees voetbal heeft echter ook de nieuwe methode van verlengen zijn vruchten afgeworpen. Werd er vorig jaar nog actie verwacht van de supporters die wilden verlengen, dit jaar moesten supporters die op wilden zeggen in actie komen. Dat resulteerde in een daling van het aantal opzeggers van 1100 naar 230.

NEC kiest er overigens wel voor een beperkt aantal kaarten beschikbaar te houden voor de vrije verkoop. Op die manier wil de club ervoor zorgen dat het niet onmogelijk wordt voor mensen zonder een seizoenkaart (niet iedereen heeft de financiële middelen of de tijd om altijd te gaan) om een wedstrijd te bezoeken. Stiekem hoopt NEC er overigens op voorzichtig te kunnen gaan starten met het aanleggen van een wachtlijst voor vaste plaatsen vooruitlopend op een uitbreiding van de Goffert.

Door de toegenomen vraag zullen de welbekende initiatieven om seizoenkaarten alsmede losse kaarten te slijten op een laag pitje komen te staan. Er zullen dus geen acties met gratis kaarten voor de eerste grote oefenwedstrijd in eigen stadion bij aanschaf van een seizoenkaart worden gevoerd. Ook zal er volgend seizoen nauwelijks ruimte zijn om elftallen van amateurverenigingen uit te nodigen tegen gereduceerde kosten een wedstrijd te volgen.

Een aanzienlijk deel van de nieuwe aanvragen betrof de gezinstribune, die daarom uitgebreid zal worden met vak C. In voorgaande seizoenen konden gezinnen alleen een kortingstarief verkijgen in de vakken D en E, dat zal dus uitgebreid worden met het hoekvak rechts van het uitvak.

Voor iedereen die er nog niet bij is in het komende Europese seizoen: haast je naar de Goffert!


De Goffert zal volgend seizoen vrijwel altijd vol zijn

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.