Geen NEC/SV bus naar Zagreb, wel de Oaffere bus!

In Boekarest schreef NEC historie, door het plaatselijke Dinamo te elimineren en zo de groepsfase van de UEFA Cup te bereiken. Daardoor krijgen wij NEC supporters nog minimaal vier ‘toetjes’, te beginnen met Dinamo Zagreb-NEC op donderdag 23 oktober! Maar de Supportersvereniging en NEC maakten vandaag beide bekend dat er geen georganiseerde busreis naar Zagreb komt, ze verschuilen zich achter ‘de veiligheid’, die blijkbaar niet gegarandeerd kan worden. Gevolg is dat NEC honderden supporters keihard in de kou laat staan! Jan, Jacco, Lonneke en iedereen op De Goffert die ook maar een vinger in de pap heeft rondom dit besluit, jullie moeten je kapot schamen! En altijd maar roepen dat er alles aan gedaan wordt om zoveel mogelijk supporters mee naar uitwedstrijden te krijgen, nu zitten we op ons hoogtepunt en wat doet NEC? De kop in het zand steken!


Zagreb here we come!!!

Maar gelukkig zijn er dan nog altijd anderen ‘die op staan’ om de handen uit te mouwen te steken. Deze keer is dat NEC-supporter Willy Croonen uit Afferden, Willy heeft op het NEC forum gereageerd dat hij bezig was met een busreis. Dus hebben we hem even gebeld voor alle details rondom deze busreis. Overigens kan Willy zelf niet eens mee, maar hij vond het gewoon triest dat NEC de eigen supporters zo in de kou liet staan en nam dus zelf het heft in handen. En dat andere supporters het ook waarderen blijkt wel, de eerste twintig aanmeldingen heeft Willy al binnen! Klasse Willy!!

Informatie busreis naar Zagreb:
– De kosten zijn 95 euro per persoon, dit is uiteraard excl. toegangsbewijs van de wedstrijd.
– Er kunnen 52 tot 64 supporters mee, afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan Willy switchen van bus.
– De bedoeling is om woensdagavond (exacte tijd wordt nog bekend gemaakt) weg te rijden, zodat de bus ’s middags rond 12:00 uur in Zagreb aankomt en iedereen nog tijd heeft voor wat voorpret en een hapje en een drankje. Daarna rijdt de bus naar het stadion voor de wedstrijd Dinamo Zagreb-NEC en na de wedstrijd rijdt de bus weer terug naar Nijmegen.

Wil je je inschrijven voor deze busreis? Bel dan naar Willy Croonen (06-51660642) en geef je op om ons NEC te steunen in Zagreb en om die bus vol te krijgen! Laat zien dat wij ons niet uit het veld laten slaan door het wanbeleid rondom supporterszaken op Stadionplein 1.

Patrick

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan