Geef Vadócz het spandoek dat hij verdient!

Gisteren werd Peter Wisgerhof uitgeroepen tot Man of the Match. Peter speelde inderdaad een prima wedstrijd en wist samen met de rest van de verdediging de ó zo belangrijke nul te houden. Toch ben ik van mening dat een andere man ook recht had op de titel, namelijk Krisztian Vadócz! Sinds hij naar N.E.C. kwam, staat hij er en speelt hij altijd goed, of minstens degelijk.

Gisteren scoorde hij het enige, winnende en prachtige doelpunt tegen onze aartsvijand, na een even mooie actie van “onze” Turk Muslu. Zijn doelpunt wordt naar mijn gevoel een beetje overschaduwd door het vertrek van Muslu en dat vind ik voor Krisztian een beetje zuur.

Vorige jaar verzilverde El Akchaoui tegen de Rijnjankers een penalty. Na de wedstrijd sprak ik Youssef en grapte hij dat er nog steeds geen spandoek voor hem gemaakt was. Prompt prijkte er de week erop een spandoek op de Hazenkamp met daarop de tekst “90 + 3 = El Akchaoui” die verwijst naar de benutte penalty in de blessuretijd. Laten we Vadócz voor zijn en deze man een spandoek geven voor zijn prima spel en zijn winnende goal van gisteren!

Robert

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan