Eigen vervoer naar Heerenveen, maar bus is goedkoper!

Vandaag maakte NEC op de eigen site de kaartverkoop details bekend voor de uitwedstrijd naar Heerenveen. Zoals verwacht is deze wedstrijd, die geen risico met zich meebrengt, met eigen vervoer te bezoeken. Dat is echter niet goedkoop, want wie bij de Primera aanklopt voor een kaartje in het uitvak dient liefst 26 euro neer te leggen!!

Een belachelijke prijs natuurlijk, maar nog vreemder is dat je mogelijk de vraag krijgt of je daar een busreis bij wilt. Tegen een minderprijs van 60 cent. Want de busreis inclusief toegangskaart die NEC organiseert is goedkoper dan het eigen vervoer kaartje. De wereld op zijn kop.

Het is bekend dat thuisspelende clubs een korting van 40% op de toeganskaart geven voor iedereen die met georganiseerd vervoer komt, maar zelfs dan zou de prijs van een eigen vervoer kaart nooit hoger kunnen zijn. Het heeft er dan ook alle schijn van dat NEC ook de eigen vervoer supporters een toeslag oplegt voor stewardkosten, hetgeen ook bij autocombi’s gebeurt. Dan is de toeslag nog enigszins te verklaren (kaarten moeten gewisseld worden, parkeerplaats is geregeld etc.), maar in het geval van volledig eigen vervoer is een dergelijke toeslag schandalig en na de uitkaart verplichting voor Boekarest (waar nog nooit iemand van een dergelijke kaart heeft gehoord) een nieuw bewijs van de verregaande betutteling van de meereizende supporters door onze club.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan