De reacties: FC Groningen – NEC

Mario Been is intens gelukkig 

Mario Been was naar eigen zeggen intens gelukkig dat zijn NEC over twee wedstrijden sterker was dan FC Groningen. "Ik ben ongelooflijk trots", glom de trainer. "We gaan in ieder geval Europa in; of UEFA Cup of Intertoto."

Hij vervolgt: "Maar laten we dan nu ook maar proberen om voor het echte werk te gaan. Dat scheelt een stuk vakantie en daar zou ik persoonlijk mijn vrouw ook een groot plezier mee doen."

Verliezend trainer Ron Jans kon niet anders dan NEC feliciteren met het behalen van de finaleronde van de play-offs. "Over twee wedstrijden heeft NEC gewoon verdiend gewonnen. Ik heb genoten van hun spel." Na twee jaar Europees te hebben gespeeld, staat FC Groningen nu met lege handen. "Jammer, maar we zijn realistisch. Deze club zal niet elk jaar Europa in gaan."

NEC streed halverwege het seizoen nog tegen degradatie, een halfjaar later gaat de ploeg voor een prijs in de vorm van een Europees ticket. "Hoe je om moet gaan met een seizoen als dit, dat leer je niet op de trainerscursus. Maar ik ben blij dat ik coach ben van dit team", aldus Been.

Bron: FCUpdate.nl

 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan