De Pers: Be Quick 1887 – NEC

NEC probleemloos langs amateurs Be Quick 1887
FCUpdate

NEC heeft in de tweede ronde van de KNVB Beker geen problemen gehad met de amateurs van Be Quick 1887 uit het Groningse Haren. De ploeg van trainer Mario Been zegevierde donderdag op Stadion Esserberg met 0-5.

Voor rust bezorgden Youssef El Akchaoui (penalty) en Rutger Worm, na fraai voorbereidend werk van huurling Rachid Bouaouzan, de bezoekers een voorsprong van twee doelpunten. In de tweede helft kwam de overwinning geen moment meer in gevaar. NEC tilde de score uiteindelijk naar vijf treffers via invaller Joël Tshibamba en Lasse Schöne (2).

NEC maakt het zich gemakkelijk tegen Be Quick
VI

NEC had weinig problemen met het bereiken van de derde ronde van het KNVB-bekertoernooi. De Nijmegenaren wonnen in Groningen met 5-0 van Be Quick 1887.

Het duurde een klein half uur voordat NEC de score opende, maar na de 0-1 van Jhon van Beukering kende de ploeg van coach Mario Been weinig problemen. Nog voor rust zorgde Rutger Worm voor
0-2.

In de tweede helft voerden Joël Tshibamba, en Lasse Schöne (foto) de score op tot 0-5. De Deense middenvelder scoorde twee keer.

NEC eenvoudig langs Be Quick 1887
Omroep Gelderland

NEC heeft zich donderdag eenvoudig geplaatst voor de derde ronde van de KNVB-beker. Tegen Be Quick 1887 werd het 0-5.

NEC had geen kind aan de Groningse hoofdklasser. Bij ruststand was het 0-2 door een benutte penalty van Youssef El-Akchaoui en een goal van Rutger Worm. Na de pauze scoorden Joël Tshibamba en Lasse Schöne (2x). De Groningers die bekend staan als counterploeg, kwamen niet verder dan twee schoten van afstand.

Later vandaag wordt de loting bekend voor de volgende ronde.