De officiële presentatie van Krisztian Vadócz bij Osasuna

Vandaag is Vadócz officiëel gepresenteerd bij Osasuna. Het onderstaande artikel en foto’s komen van de officiële website van Osasuna. We hebben het voor jullie vertaald vanuit het Spaans naar het Nederlands. De presentatie is ook te beluisteren door op deze link te klikken (Spaans en Engels door elkaar)

"De overgang naar Osasuna is een belangrijke stap in mijn carrière"

Vadócz kent Osasuna van de deelname aan de UEFA Cup.

De Hongaarse middenvelder is de zesde aankoop van Osasuna, vanmorgen is hij gepresenteerd in het Reyno de Navarra-stadion. De voorzitter Pachi Izco en technische-directeur Juanjo Lorenzo hebben verheugd gereageerd op zijn komst en wensen hem het beste in de nieuwe fase van zijn carrière.

Na de presentatie neemt Vadocz het woord en begroet hij alle aanwezigen in het Spaans. Na deze begroeting verklaart hij zijn keuze voor Osasuna. "Ik vind de overgang naar Osasuna een belangrijke stap in mijn carrière. Ik ben zeer tevreden met deze transfer. Ik had verschillende aanbiedingen, maar het leek mij om voor Osuna te kiezen. Ik kom hier om hard te werken voor het team en bij te dragen aan een positieve houding. Dit is makelijker uit te leggen op het veld dan hier met woorden”.

Osasuna is niet onbekend voor de Hongaarse speler aangezien hij de laatste deelname aan de Europese competitie herinnert: "Ik zag Osuna spelen in de UEFA Cup. Ik heb ook gesproken met de mensen van de club en met de spelers. Ik weet dat er jonge spelers zijn met veel mogelijkheden om beter te worden, ik hoop ook te verbeteren".

Hij realiseert zich dat er veel concurrentie is op het middenveld: "Dat is voetbal en zo gaat overal. Het zal niet gemakkelijk worden om een basisplaats te veroveren, maar ik zal er alles aan doen. Ik ben pas 23 jaar en ik heb een lang leven voor me om te groeien als mens en als sportman. Mijn doel is om zo spoedig mogelijk te spelen, en hoe meer wedstrijden hoe beter. “ Een van mijn doelen is hoger eindigen met Osasuna dan afgelopen seizoen en een belangrijkere rol spelen in de competitie.”

Ten slotte wijst hij op het feit dat er weinig Hongaren spelen in de Spaanse competitie: "Voor mij is het heel belangrijk om hier te zijn. We weten allemaal dat Puskas een wil had om te winnen. Mijn wil is vergelijkbaar met die van hem. Ik wil een voorbeeld zijn voor andere Hongaarse spelers zodat ze hier ook komen voetballen. Dat is belangrijk voor mij ".


Vadócz en Gomes worden gepresenteerd.


Balletje hoog houden met Gomes in het Stadion.


Portretfoto.


Nog een balletje hooghouden voor de aanwezige fans en pers.


Gomes en Vadócz met voorzitter Pachi Izco.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan