De NEC Youtube Top 10

Nu de komkommertijd weer is aangebroken verveelt de gemiddelde NEC-supporter zich weer dood. Er is niks om over te lullen behalve dan een eventuele transfer. Ervaring leert ons overigens dat de meeste transfers pas tot stand komen aan het begin van het nieuwe seizoen. Afijn om de verveling maar een beetje tegen te gaan hebben wij van De Trouwe Honden een Youtube NEC top 10 samengesteld. De top 10 is puur samengesteld uit het aantal “views”. Winstpartijen van de tegenpartij en knokpartijen hebben we maar even niet meegeteld.


Met 43.889 views staat de kopbal van verzorger Maes van de Treffers op een welverdiende 1e plaats. Wat er die dag in de Goffert gebeurde ging de hele wereld over. Het rare van dit filmpje is dat er als titel “ Sahaya Giren Masör | Nec Nijmegen-Gröningen” staat. Waarschijnlijk was de plaatser van het filmpje DReaMeRYounG een beetje aan het dromen.


De zilveren medaille met 41.978 views gaat naar Bart de Graaf. De veels te vroeg overleden Bart ging op bezoek bij Rene en zijn mannen. In deel 2 van “Bart op bezoek bij de NEC Hooligans” laat Bart zien dat de Wilde meiden van de Goffert ( Refererend aan een artikel uit de Panorama) eigenlijk prima jongens zijn.


Op nr. 3 met 36.334 views staat “NEC Nijmegen passie, magie & jong nieuw leven”. Een filmpje met wat leuke foto’s en een penalty van El-Ak tegen Vitesse. Hoe dit filmpje zo hoog is komen te staan is ons een groot raadsel. Een 10 in een dozijn filmpje.


Op nr. 4 met 33.367 views een terugblik met De Gier en Maes over de beruchte kopbal in de bekerwedstrijd NEC-De Treffers van een paar jaar geleden. Opvolgend de bekerwedstrijd in Groesbeek.


Op nr. 5 met 24.241 views Bart de Graaf op bezoek bij de NEC Hooligans deel 1. Zie nr. 2.


Op nr. 6 met 16.101 views “Het Clublied”. Waarschijnlijk gaat maker jessehulswit niet zo vaak naar NEC want anders had hij wel geweten hoe het clublied werkelijk zou klinken.


Op nr. 7 met 15.090 views de achtervolging op Danny Hoekman. Oud speler van FC-Den-Haag Hoekman leek het wel lachen om zijn oude maten even te laten weten dat hij gescoord had. Konden ze niet echt waarderen. Overigens was de maker van deze top 10 aanwezig bij deze wedstrijd en heeft als souvenir een bos sleutels van een FC-Den Haag-supporter kunnen vangen.


Op nr. 8 met 13.676 views de geweldige wedstrijd NEC – AZ (5-2) afgelopen seizoen. Een droompartij.


Op de 9e plaats met 12.727 views Voetgolf met Bartje Latuheru. Harry Vermegen probeert Bartje gek te maken.


Op plaats nummer laatst met 10.554 views een overzicht van wat er allemaal gebeurde in seizoen 06/07.

Het onderstaande filmpje heeft de top 10 niet gehaald maar willen we jullie zeker niet onthouden.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan