Davids en Holman over 3-1 winst

Omroep Gelderland sprak met middenvelder Lorenzo Davids en tweevoudig doelpuntenmaker Brett Holman na afloop van NEC – De Graafschap

Davids na basisklant nu rolspeler
"Dat was even wennen in het begin", bekent de middenvelder. "Je denkt toch even aan die moeizame invalbeurten. Maar ik had een heldere opdracht. Schöne uitschakelen en de ballen inleveren. Dat heb ik het liefst. Ik schakel graag een man uit."

Daarmee is de rol van Davids wel veranderd. "Ik ben geen vaste basisspeler meer, maar dat is niemand. Ik speel als mijn rol gevraagd wordt. Dat is anders, maar niet erg."

Holman: "Wij speelden vanavond goed"
"Het ging wel lekker", opent de Australiër zuinig. "Ik denk dat we goed gespeeld hebben. Ik vond dat De Graafschap ons wel erg veel ruimte gaf om te voetballen. Alleen gaan we na de 2-0 te makkelijk spelen. Een beetje arrogant. En dat kan natuurlijk niet."

Holman vormt inmiddels een goede tandem met Vadocz op het middenveld. "We voelen elkaar steeds beter aan. Zoals ik nu speel ‘op tien’ vind ik heel lekker. Van Beukering is daar ook belangrijk in. Hij is heel balvast."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.