Collins John maakt rentree bij Jong NEC

Vandaag in de Gelderlander

Jong NEC heeft gis­teravond een onnodige nederlaag geleden bij de beloften van Hee­renveen: 2-1. Bij de ploeg van Wim Rip maakte Collins John zijn rentree nadat hij begin september al eens een uur­tje meespeelde tegen Jong Feye­noord. De aanvaller maakte een re­delijk fitte indruk, ook al ontbrak het hem nog aan wedstrijdritme. Hte goed spelende NEC (met de selectiespelers Kivuvu, Van den Boogaart, Worm, Scholten en Tshi­bamba) kwam in de eerste helft te­gen de verhouding in op achter­stand na een fout van Joey Klare waarvan Paulo Henrique profiteer­de. Na rust verdubbelde Luciano Narsingh de marge. In de slotfase vestigde Dominique Scholten de aandacht op zich. Eerst door uit een vrije trap schitterend raak te schieten, even later door een di­rect rode kaart te incasseren.