Brief NEC voor supporters die naar Boekarest gaan

Vanaf morgen komt er meer informatie betreft de wedstrijd Dinamo Boekarest – N.E.C. van volgende week donderdag, 2 oktober. Morgen wordt er een brief opgestuurd naar alle supporters die naar Boekarest afreizen. Deze brief zal ook op onze website www.nec-nijmegen.nl te lezen zijn. Deze brief is opgesteld omdat N.E.C. ervoor wilt zorgen dat uw reis zo prettig en veilig mogelijk verloopt.

In de brief staat de volgende informatie:

Contactpersoon: Er is een telefoonnummer vrij gemaakt waar u in Boekarest naar toe kunt bellen in geval van nood.
Informatie over Boekarest: Alle nodige informatie over de stad die u nodig heeft.

Aanbevolen gedrag: om vervelende taferelen te voorkomen, heeft N.E.C. in samenwerking met externe partijen een advies opgesteld, waarin staat hoe u zich in Boekarest het best kunt gedragen om een prettig verblijf te realiseren.

Informatie wedstrijddag: Informatie over verzamelpunten, vertrektijden van bussen etc.
Veiligheidsmaatregelen: Informatie over veiligheidsmaatregelen die er door beide clubs getroffen zijn.

Naast deze brief is er aanstaande zondag 28 september van 12:30 tot 13:30 uur (voorafgaand aan de wedstrijd N.E.C. – Heracles Almelo) in multifunctioneel sportcomplex ‘De Eendracht’ een extra service voor u opgezet. N.E.C. organiseert samen met de N.E.C. Supportersvereniging en de politie een inloopuur waar u met uw eventuele vragen terecht kan.

N.E.C. wil benadrukken dat deze informatie geheel vrijblijvend is en wordt verstrekt om uw reis zonder problemen te laten verlopen. Daarnaast zorgen we ervoor dat er begeleiding rondom de wedstrijd is. Wij hopen vanuit N.E.C, dat we er met alle meereizende supporters een mooi feest van kunnen maken.

Wij hopen u voor nu genoeg geïnformeerd te hebben en vragen u de website van N.E.C. in de gaten te houden.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan