Bouaouzan waarschijnlijk in de basis tegen Heracles

Rachid Bouaouzan leek vorige week zijn eigen glazen in te hebben gegooid tijdens het duel met SC Heerenveen. De buitenspeler viel dramatisch in en kreeg alle kritiek over zich heen van NEC-trainer Mario Been. De oefenmeester heeft de aanvaller echter in genade genomen en lijkt de oud-Spartaan dit weekeinde weer te gaan gebruiken.
 
De 24-jarige Bouaouzan trainde zaterdag mee met het beoogde basisteam voor het duel met Heracles Almelo. De mogelijke plek bij de startende elf is voor de aanvaller een goede reden om alles wat afgelopen week gebeurde achter zich te laten. "Het lijkt erop dat ik ga spelen. En wat vorige week betreft, die affaire is helemaal uitgesproken. Ik kan nu weer normaal verder gaan hier", aldus de aanvaller tegenover Omroep Gelderland.

Op de afsluitende training voor het duel met Heracles Almelo was er nog even paniek toen Lorenzo Davids een schop kreeg. De middenvelder, onder Mario Been een vaste basiskracht bij NEC, liet echter weten dat hij gewoon zal kunnen spelen. De linkshalf zal op het middenveld samen met Arek Radomski en Bas Sibum de lijnen uit moeten zetten.

De laatstgenoemde middenvelder vind de wedstrijd aankomend weekend van zeer groot belang en wil nog niet verder kijken naar het Europese avontuur tegen Dinamo Boekarest. "We moeten ons volledig focussen op Heracles. Dinamo wordt pas na zondag belangrijk. We moeten zeker thuis van iedereen kunnen winnen en gaan tegen Heracles opnieuw proberen het beste uit onszelf te halen."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan