Bossen in de Goffert + update: KNVB komt tot inkeer!

Ruud Bossen is donderdag aanstaande de man die de tweede ronde play off wedstrijd tussen NEC en FC Groningen in goede banen mag gaan leiden. De scheids heeft van de KNVB de opdracht meegekregen de wedstrijd nu eens met elf tegen elf te eindigen. In de reguliere competitie werd in Nijmegen Groninger Svejdik van het veld gestuurd waarna NEC uitliep naar 5-1, in Groningen gebeurde na het wegzenden van Peter the Terminator het omgekeerde.

Bossen floot NEC eerder dit seizoen naar een 1-2 bekeroverwinning bij Twente. In 2000 was Bossen al eens eerder leidsman bij een wedstrijd tussen Groningen en NEC. In het Oosterpark werd het 4-4 met een hattrick van Hristov en een late gelijkmaker van Collen.

Bossen wordt donderdag bijgestaan door assistent-scheidsrechters Slot en Theelen en vierde official Van Meenen.

UPDATE:
Bij de KNVB zijn ze er nu ook van doordrongen dat het voor alle partijen het beste is als NEC op jacht gaat naar de Uefa Cup – immers, Groningen heeft het nu al twee keer geprobeerd en moest beide keren in de eerste ronde afscheid nemen. Ze zijn in Zeist even gaan zoeken en kwamen tot de conclusie dat een uitslag zoals we die afgelopen oktober zagen in dat opzicht helemaal niet verkeerd zou zijn. Dus waarom niet gewoon weer dezelfde arbiter sturen? Briljant!

Het is dus de heer Wiedemeijer die donderdag wordt bijgestaan door assistent-scheidsrechters Slot en Theelen en vierde official Van Meenen.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan