Blessure Barazite valt mee

De knieblessure die Nacer Barazite afgelopen dinsdag in het competitieduel van Derby County met Blackpool (3-2 verlies) opliep, valt mee. Een scan in het ziekenhuis wees uit dat er niets is beschadigd in de linkerknie van de Arsenal-huurling. Barazite werd dinsdag in de 65e minuut per brancard van het veld gedragen, nadat hij een tik van achter kreeg.

 „Het deed behoorlijk pijn en ik kon een dag nauwelijks lopen. Aanvankelijk zag het er ernstig uit, maar het valt mee. De pijn is al weggetrokken, de knie is niet dik en er zit gelukkig ook geen vocht in. Na een paar dagen rust mag ik volgende week weer bij de groep aanhaken", vertelt Barazite. De achttienjarige aanvallende middenvelder mist vanavond wel het duel met Coventry City.

Barazite, die tot de winterstop op huurbasis voor de Engelse eerstedivisionist speelt, toonde de afgelopen weken in vorm te zijn. Na twee duels als invaller veroverde de voormalig jeugdspeler van NEC een basisplaats bij Derby. Met drie assists is hij de belangrijkste ‘aangever’. „Het gaat heel goed", zegt Barazite. „Ik heb nu acht duels in de basis gestaan, hopelijk krijg ik na deze blessure weer meteen de kans."

Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan