Balkenshirt en oude logo’s geen taboe meer

Gisteren is er overleg geweest tussen NEC, Twin-Life en een aantal NEC-supporters. Dit was het tweede gesprek waarin de voortgang en de wensen verder uitgewerkt werden.

In het eerste gesprek waren door de supporters wensen aangedragen die Twin-Life wilde gaan bekijken. Gisteren is min of meer naar voren gekomen dat Twin-Life/NEC met 5 NEC lijnen gaat komen. Het betreft een Casual NMGN, Nostalgie, Wedstrijdkleding, Juniors en een Fanlijn. Gisteren hebben de NEC-supporters het voorstel kritisch bekeken waarna Twin-Life de kritiek heeft meegenomen om hier weer mee aan de slag te gaan.

Duidelijk is wel dat NEC een andere weg is ingeslagen. Zo zijn oude logo’s en het balkenshirt geen taboe meer. Sterker nog, de kans is groot dat het balkenshirt in een andere vorm weer in de verkoop wordt gedaan. De supporters waren het unaniem met elkaar eens dat er nog veel werk verzet moet gaan worden voordat de merchandise op een niveau zit dat bij NEC hoort. Ergens in mei komen de partijen weer bij elkaar om naar het nieuwe voorstel van Twin-Life te kijken. To be continued!


Potje in het balkenshirt

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan