Aangeslagen Brandts feliciteert Been alvast

Van de site van Voetbalzone.nl

Aangeslagen Brandts feliciteert Been alvast

Ernie Brandts heeft zijn NEC-collega Mario Been donderdagavond vroegtijdig gefeliciteerd met het bereiken van Europees voetbal. Na de zeer zware nederlaag in de uitwedstrijd (6-0) ziet de scheidende coach na NAC geen kansen meer voor de return in de afsluitende play-offs zondag in Breda. "Dat is een formaliteit”, verzuchtte Brandts. De NAC-coach, die de vermeende belangstelling van Rode Ster Belgrado in hem serieus noemde, vond het pak slaag voor zijn ploeg triest en dramatisch. "Ik schaam me voor onze supporters die ons hier in Nijmegen hebben gesteund. We hebben vooral heel slecht verdedigd. We waren gewoon niet scherp genoeg.”

Been nam de welgemeende felicitaties van Brandts bescheiden in ontvangst. "Ik kan nu wel gaan roepen hoe goed NEC is, maar dat zou van weinig respect getuigen voor NAC. Die ploeg is toch op de prachtige derde plaats geëindigd in de competitie. Dan is het sneu dat NAC komend seizoen slechts in de Intertoto Cup mag uitkomen."

"Maar als wij met 6-0 kunnen winnen, kan NAC dat zondag ook. Al acht ik die kans klein. Wij zijn fysiek sterker en beter in vorm. We gaan zondag nog met veel plezier naar Breda om er een mooie middag van te maken", aldus de trainer van NEC.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan