Zondag goedkoop naar Rotterdam!

A.s. zondag gaan we dus met z’n allen met de trein naar Rotterdam. Net als vroeger zijn de kosten voor deze treinreis voor sommige weer een rib uit het lijf. Een retourtje Rotterdam zonder korting kost al snel rond de €30,- Aangezien de meermanskaart niet meer bestaat moet je dus net als vroeger creatief zijn of hulp krijgen. Die hulp komt van de supportersvereniging! Op hun site is het volgende te lezen:

Actie! Voor 9 euro met de trein naar Sparta!
De Supportersvereniging heeft een super actie georganiseerd voor de uitwedstrijd naar Sparta. Bij ons kan je voor 9 euro een treinretour Rotterdam kopen! De actie is uitsluitend voor SV-leden en de kaarten worden alleen per twee stuks verkocht. Kaarten kunnen donderdag vanaf 20.30 uur gekocht worden in het Supportershome in De Eendracht. Op is op! De actie wordt gesponsord door Supportersvereniging NEC en Autorijschool Schevers.

Hulde voor de supportersvereniging dat ze snel meewerken aan een dergelijk supportersinitiatief! Wie donderdag geen tijd heeft kan ook nog bij de Blokker terecht voor een creatieve oplossing. Daar betaal je dan wel 25 euro voor twee personen voor, maar met de speciale ns actie van de Blokker kun je na de wedstrijd ook nog via een omweg terug, want de kaart is de hele dag geldig op alle lijnen. Klik op deze link voor meer info.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.