Wederom nederlaag Jong NEC

Het elftal van Jong NEC is bezig aan een vrije val in de eredivisie. Na winst in de eerste vier wedstrijden volgde maandagavond de vijfde nederlaag op rij. De mannen van coach Rip zijn daarmee afgezakt naar een plaats iets boven de degradatiezone.

In Breda stond Jong NAC bij rust al met 2-0 voor, een tussenstand waarover de Nijmegenaren niet mochten klagen. Na de pauze werd het door een rode kaart aan NAC zijde toch nog spannend, maar tot verder dan een aansluitingstreffer kwam Jong NEC niet. Eindstand 2-1 derhalve.

Donderdagavond mag Jong NEC al weer aan de bak, dan dient in Heerenveen het restant van 72 minuten van de eerder wegens mist gestaakte wedstrijd afgewerkt te worden. De stand was toen 0-0. Op maandag 10 december komt de huidige koploper Jong FC Twente naar de Goffert.