VVV-NEC toch eigen vervoer?

Wij weten ook dat het nog even duurt, maar de laatste tijd gaat het gerucht al rond dat de wedstrijd VVV-NEC (23 maart ’08), waarschijnlijk een verplichte combi wordt voor NEC supporters. Belachelijk natuurlijk, aangezien er ook (!) in Venlo nog nooit incidenten hebben plaatsgevonden.

Fanzine De Rat (NAC) schrijft het volgende: “Aangezien de voorzieningen rondom De Koel niet voorbereid zijn op grote groepen (DTH: 150 man is inderdaad heel erg veel!) uitsupporters en VVV kampt naar eigen zeggen met een lastige groep eigen supporters”, moeten alle clubs dit seizoen met een verplichte combi naar Venlo. Toch hebben ze het in Utrecht voor elkaar gekregen om deze verplichte combi om te zetten naar een verlichte autocombi, waarbij de kaarten slechts € 11,60 kosten.

Aangezien FC Utrecht er alsnog een autocombi heeft uitgesleept, gaan wij er vanuit dat Lonneke Gijsbers (per 1 januari 2008, de opvolger van de inmiddels beruchte Coen Rijsdijk) eens flink met de vuist op tafel slaat zodat wij ook op eigen vervoer naar Venlo mogen.

Wat zou er tenslotte mooier zijn dan om net als in de laatste editie in de nacompetitie met een bomvol uitvak de drie punten mee terug te nemen naar Nijmegen?

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan