Verkoopinfo komende wedstrijden, Graafschap autocombi

Er waren tijden dat de uitwedstrijd tegen de Graafschap garant stond voor een gezellig dagje Doetinchem en een vol uitvak op de Vijverberg. Die kans is dit seizoen verkeken want voor de wedstrijd op zaterdag 15 december is een verplichte autocombi afgekondigd. Het omwisselbiljet kan alleen verkregen worden met een uitkaart en dient vervolgens 2 1/2 uur voor de wedstrijd bij de eigen Goffert omgewisseld te worden. Volgens de routeplanner ben je vervolgens in 51 minuten bij het stadion, dus ruim een uur de tijd om toch nog een kroeg op te zoeken.

De voorverkoop voor zowel deze wedstrijd als die bij Sparta begint zaterdag. Voor beide wedstrijden is tevens een extra verkoop aan het stadion na de wedstrijd tegen Heerenveen komende zondag.

De details per wedstrijd:

Sparta – NEC, zondag 9 december 14.30 uur:
Verkoop loopt van 1 t/m 7 december

Eigen vervoer:
22,50 euro; verkoop via Ticketbox
Busreis:
24,50 euro (plus 2 euro voor niet leden); verkoop aan stadion en via Ticketbox (plus twee euro); vertrektijd 12.30 uur

Graafschap – NEC, zaterdag 15 december 20.00 uur:
Verkoop loopt van 1 t/m 14 december

Autocombi:
14 euro; verkoop via Ticketbox; omwisselen bij Goffertstadion tussen 17.30 en 18.00 uur
Busreis:
23 euro (plus 2 euro voor niet leden); verkoop aan stadion en via Ticketbox (plus twee euro); vertrektijd 18.00 uur

Ook voor de twee daaropvolgende thuiswedstrijden is de kaartverkoop inmiddels bekend. Voor de wedstrijd tegen Feyenoord op zondag 23 december kunnen per clubcard 2 kaarten worden aangeschaft. Supporters van Feyenoord kunnen de wedstrijd weer met eigen vervoer bezoeken, zoals jarenlang gebruikelijk was, totdat vorig jaar opeens een verplichte combi werd afgekondigd.
Voor de wedstrijd tegen VVV op Tweede Kerstdag is de verkoop vrij, geen clubcard nodig dus. Ook voor deze beide wedstrijden begint de verkoop op 1 december.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan