Samenwerkingsverband (deel 8)

En ja hoor. Na Top Oss, PSV, JVC, Manchester en vast nog genoeg andere clubs, kondigt NEC wederom vol trots aan dat we weer gaan samenwerken. En wel met het geel-zwarte Theole uit Tiel.
Het is een samenwerkingsverband met de voetbalschool. Dus wij krijgen voorrang om alle toptalenten uit Tiel aan ons te binden. En nou maar hopen dat er eens wat talent rondloopt in het geel-zwart..

Niet alleen ten aanzien van het eerste team timmert NEC aan de weg. Ook de jeugdopleiding is bezig zich regionaal nog sterker te profileren. Nadat onlangs het maximale aantal van 4 sterren voor de opleiding werd behaald, gaat de NEC Voetbalschool vanaf heden samenwerken met TSV Theole uit Tiel.

Op zaterdag 1 september werd de overeenkomst door leden van de Tielse vereniging, Wilfried Brookhuis en Carlos Aalbers getekend. Tijdens het grote jeugdtoernooi voor E- en F-spelers waren Brookhuis en Aalbers namens NEC aanwezig voor de ondertekening van de samenwerking. Bert Roelofs, voorzitter van Theole, was ook bij de ondertekening en zorgde dat er voor drie jaar een partnership kon worden ondertekend. "Als van onze leden spelers bij een BVO terecht komen, willen wij wel dat het hen goed gaat. Bij NEC is de begeleiding, de opvang en de aandacht voor de studie dik in orde. Vandaar dat wij toenadering hebben gezocht tot NEC". NEC heeft middels de samenwerking nu ook in het Tielse een grotere aantrekkingskracht en zal op meerdere vlakken gaan samenwerken met de vereniging die meer dan 850 leden heeft.

Bron: NEC-Nijmegen.nl

error: Het kopiëren van content is niet toegestaan