Rutger Worm start in de basis tegen Roda JC

Omroep Gelderland meldt dat Nijmegenaar Rutger Worm morgenavond in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Roda JC in de basis start.

"Gezien de voorbereiding is dat terecht", zegt de aanvaller. "Voor het seizoen dacht ik nog aan verhuur, nu sta ik in de basis. Het kan snel gaan, maar ik ben er nog niet. Ik heb de meningen van het publiek wel meegekregen. Dat heeft me bezig gehouden. Nu is die mening gedraaid."

Roda JC is een goede graadmeter voor NEC. "We moeten maar eens zien. Op de trainingen vinden we elkaar steeds beter. We zullen er vol opklappen."

Mario Been over de wedstrijd: "Roda JC is wat ik hoor altijd een angstgegner. Zeker thuis". "Het is een goede ploeg. Dat hebben we op het Maritiem Toernooi wel gemerkt. Daar verloren we onnodig. Ze zijn verdedigend goed, met een paar sterke jongens en ze hebben voorin wat nieuwe talenten uit België."

Over de komst van de Hongaar Hrepka is Been tevreden. "Ik wil hem niet onder druk zetten. Hij is jong, een groot Hongaars talent.We brengen hem rustig."

Dit betekent dat NEC in dezelfde opstelling zal beginnen als tegen Getafe. NEC mist morgenavond alleen de geblesseerde Saïdi Ntibazonkiza.

Opstelling NEC: Babos; Muslu, Wisgerhof, Olsson, El-Akchaoui; Kivuvu, Davids, Holman, Worm; Lens & Van Beukering.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan